Hell in a Cell recenze druhá část

27.11.2011 12:11

Intercontinental Championship match

Cody Rhodes odpočítal Johna Morrisona po přetočení v čase zhruba 12 minut

Cody Rhodes nebyl na tento zápas připraven, takže byl v ringu v saku, společenských kalhotách a Guchi botách. Překvapivě byl Codyho soupeřem John Morrison, který nejen v poslední době hodně prohráva, ale je také součástí show Raw. Zápas byl hodně svižný a na čase Main Eventů neubral. Cody se od začátku snažil zápasu vykrýt, ale vždy jej dokázal John Morrison zastavit. Zdálo se Cody Rhodes si příliš dobře nevede a titul možná ztratí, ale díky své vychytralosti dokázal Johna Morrisona po přetočení úspěšne odpočítat. Cody Rhodes si obhájil svůj titul již po páte v řadě a uvidíme, kdo jej v cestě za obhajobou ještě čeká?

HODNOCENÍ: 7/10

Divas Championship match

Beth Phoenix odpočítala Kelly Kelly po Glam Slam v čase zhruba 8 minut( NOVÁ ŠAMPIONKA )

Již třetí zápas po sobě na PPV se tihle kvalitní Divas střetli. Kelly Kelly dokázala na obou předchozích PPV´s Summerslam i Night of Champions obhájit svůj motýlí titul díky přetočení. Obě Divas měli ve svém rohu na pomoc své tag team partnerky a to Eve a Natalyi. Již z předchozích zápasů vímë, že střetnutí těchto Divas bývají velmi kvalitní a tahle PPV nebyla vyjímkou. Kelly Kelly předvedla, že titul může držet i tak důstojnou dobu. O Beth Phoenix je známé, že je v WWE společně z Natalyi ta nejlepší Diva. Odměna pro Beth Phoenix přišla 2.10.2011 na PPV Hell in a Cell. Konec se blížil, když Beth Phoenix aplikovala na Kelly Pin- Up- Strong po kterém si Natalya vzala mikrofon a pobízela Kelly k pláči, když Beth pustila Kelly z téhle bolestivé páky a odvrátila pozornost rozhodčího, čehož využila Natalya, která praštila Kelly do hlavy mikrofonem a poté Beth nasadila poze Glam Slam a bylo vystaráno.

HODNOCENÍ: 8/10

WWE Hell in a Cell Triple Threat Championship match

Alberto Del Rio porazil Johna Cenu a CM Punka poté co údeřil CM Punka kovovou tyčí do hlavy v čase zhruba 24 minut(Nový Šampion)

CM Punk se již počtvrté objevuje v Main Eventu PPV a dopadá to zase famozně. Prosazování CM Punka byla rozhodně ta nejchytřejší věc, kterou mohla WWE udělat. Naopak John Cena, který má titul již po desáté by měl do zápasu víc zapojit svou fantazii. CM Punk i Del Rio se postaraly o momety, které jsme ještě neviděli. Průlet stolem byl krásný. Technická stránka zápasu od CM Punka byla taky moc pěkná. Závěr byl promyšlený výborně, když Alberto Del Rio vyhodil Johna Cenu pomocí kovové tyče ven z ringu a poté zamkl celu a klíč hodil pod ring. Poté v ringu zápasili pouze Del Rio a CM Punk. Oba dva se vyměńovali ve vedení, ale poté přišla chvíle pro GTS, ale Del Rio měl v ruce kovovou tyč po které přišli úder do břicha a do hlavy a konec. Alberto Del Rio po 2 týdnech vybojoval svůj titul zpět. Do ringu poté okomžitě zamířil John Cena rozzuřený na Del Ria, ale to netrvalo dlouho, protože ze spod ringu vylezli The Miz a R- Truth, kteří napadli rozhodčí, kameramany a všechny účastníky zápasu. Poté zasáhla policie a odvedla The Mize a R- Turha pryč( Storyline ). Poté si to s němi přišel vyřídit ještě Triple H

HODNOCENÍ: 10/10

KOMPLETNÍ HODNOCENÍ PPV: 9,5/10