Hell in a Cell recenze první část

31.10.2011 18:05

WWE pokračuje v sérii skvělých PPV, které se táhnou od Money in the Bank, která se konala v Červenci. Tahle PPV by se dala zařadit do třetice nejlepších PPV v tomhle roce spolu s Money in the Bank a Night of Champions. Stejně jako na Night of Champions jsme potkali dva nové šampióny a novou Divas championku Beth Phoenix a nového WWE championa Alberta Del Ria. Tahle PPV, ale měla od posledních tří PPV jeden obrosvský zápor a to fanoušky. Fanoušci byli buď zticha nebo vyřvávali ´´Boring´´.

Sheamus porazil Christiana po Brogue kicku v čase zhruba 13 minut

Christian okradl Sheamuse dvakrát o Intercontinental titul. Sheamus okradl Christiana o World Heavyweight titul. Jak tohle mohlo dopadnout?

Celý spor začal v show Raw ve 5 Men Elemiantion tag team matchi, kde Christian vlepil Sheamusovi facku po které rostla Sheamusova nenávist, ale Christianova chytrost proti němu dokáže vyspět. Christiánuv první zápas od Over The Limt, který nebyl proti Randymu Ortonovi, jak tenhle zápas dopadl? Výborně. Sheamusova milovanost od fanoušků roste a roste a Christianova nenávist od fanoušků je pořád stejně velká. Ze začátku se zápas vyvýjel technicky a pomalu. Poté jsme, ale mohli vidět rychlou svižnou akci, dva speary jak mimo tak i v ringu, ale ani jeden nedokázal celtického válečníka zdolat. Konec přišel po třetím pokusu o spear, pří kterém Shemaus uhl a Christian se narazil o kovovou tyč, která drží lana a poté Sheamus nasadil svůj patentovaný Brogue kick a konec.

HODNOCENÍ: 9/10

Sin Cara(modrý) odpočítal Sin Caru( černého) po Sunset flip v čase zhruba 10 minut

Dva Sin Carové, který má hodnost nosit jméno Sin Cara. To jsme se dozvěděli ve společném střetnutí dvou letců. Tenhle zápas bych asi zařadil jako nejhorší v téhle show. Nuda, nuda, nuda a zase nuda. Spor pikantní a napjatý, ale zápas nijaký. Zápas zezačátku působil jak pouhé plácání. Poté přišlo pár salt, triky, ktré už jsem mockrát viděli tři botche, pár skoků přes lano a chvíle, které nutili fanoušky i mne u počítače nutit řvát ´´Boring´´(NUDA). Jsetli Sin Cara chce dělat dobré zápasy tak musí dělat taky jiné chvaty a né pořád to samé, co už jsme v WWE mohli mockrát vidět. Jediná světlá chvilka přišla, když jsme mohli netradične v High flying zápase vidět Powerbomb, což byla chvilka, která mě donutí dát o půl bod lepší hodnocení. Zápas skončil po Sunset flipu.

HODNOCENÍ: 4,5/10

WWE Tag Team Championship match

AirBoom vs Jack Swagger a Dolph Ziggler

Evan Bourne odpočítal Jacka Swaggera po Hurricanranně z vrchního lana v čase zhruba 11 minut

Bylo předem jasné, že na PPV bude přidán alespoň jeden zápas. O tomhle zápasu se mluvilo dlouhou dobu, že bude ještě zřejmě přidán. 3lo také o nejdelší tag team championship match za poslední rok. Zápas byl sice dlouhý, ale akce byla pomalejší. Na Night of Champions se styl tag team matche změnil z klasického dominování pouze zlé stran na vzájemnou dominanci. V tomhle zápase se to, ale změnilo zase k normálu. Bylo zde spoustu nudných chvílí, kderé zachránil až napínavý konec, kde Dolph aplikoval na Kofim Zig Zag, ale díky chybě rozhočího se nepodařilo Dolphovi a Swaggerovi získat tituly. Konec byl krásny. Jack Swagger se pokoušel o powerbomb na Evana Bourna z největšího lana, jenomže Evan Bourne, krásně přetočil do Hurricanranny, ani Dolph zápas nezachránil, protože jej Kofi podkosil, když se pokoušel o záchranu.

HODNOCENÍ: 7/10

World Heavyweight Championship Hell in a Cell match

Mark Henry(c) porazil Randyho Ortona po WS slamu v čase zhruba 19 minut

První ze dvou Hell in a Cell matchů. Bylo předem jasné, že jeden zápas bude více extrémnější a tenhle byl jeden z nich. Klec se využila v tomhle zápase rozhodně více. Schody se v tomhle zápase taky krásně využiy. Dominance Marka Henryho tomuhle zápasu vůbec neuškodila právě naopak. Jako na Night of Champions chvíle,kdy se Randy Orton snažil dostat z dominance Henryho byli úžasné a Randy Orton si nejen u mě začíná dělat dobré jméno. Zápas byl napínavý, hlavně ve chvíli, kdy už jsme mohli vidět pás opět v rukou Randyho Ortona, ale Henry se z toho dostal, poté se Randy už chtěl přemístit k Punt kicku, ale při rozběhu jej Mark Henry chytil do pozice pro World Strongest slam 1...2...3 konec a Mark Henry si po druké obhájil titul World Heavyweight championa. Po zápase se Mark snžil Randoho zařadit do své Hall of Pain, když už Mark skákal na Randyho nohu tak Randy uhl a poté vypráskal Henryho z ringu kovovou židlí.

HODNOCENÍ: 9/10