Night of Champions 2011 první část recenze

25.09.2011 16:03

Night of Champions 2011 první část

A je to tady show vyzyvytelů, show šampionů, show na kterou nikdy nezapomenete tak zní slogan jediné show v roce kde jsou všechny tituly obhajovány. WWE si v poslední době na PPV show nechává hodně záležet a Night of Champions naštěstí nebyla výjímkou.

WWE Tag Team Championship match

Air Boom porazili The Mize a R- Trutha po diskvalifikaci v čase 9:55

V wwe bývá poslední rok zvykem, že otevírací zápas bývá vždy v top trojce celé ppv, tentokrát tak nebylo. V WWE tag team  zápasy většinou probýhají tak, že zlý tým celý zápas dominuje a na konci se kladné straně podaří plácnout  a poté výhrát, ale tenhle zápas takhle neprobíhál. Ze začátku dominovali AirBoom a mohli jsme vidět krásný, společný dvojitý skok mimo ring od KIngstona i Bourna. Celý zápas se otočil poté co Bourne předvedl falešné placnutí v podání zvuku, ale rozhodčí to uznal, což vyvolalo velkou zlost u The Mize i R-Trutha. Jejich zlost stoupla ještě víc po té co jsi normálně plácli, ale rozhodčí to neviděl a poslal R- trutha mimo ring mezitím , ale The Miz aplikoval na Bourna Skull Crushing Finnale bohužel pro The Mize rozhodčí byl stále zaměstnaný takže neodpinoval The Mizův pokus o odpočítání, ale to už The Mize tak naštvalo, že se nedokázal ovládnout a požduchnul rozhodčího což vedlo k diskfaklifikaci. The Miz byl tak naštvaný, že si chtěl na rozhodčím  vylít vztek, ale R-Truth ho nepustil k rozhodčímu. Poté R- Truth pobídl rozhodčího, aby vstal a podal mu ruku, ale poté ho udeřil pěstí a The Miz a R-Truth oba dva rozzuření bez titulů odešli do zákulisí

HODNOCENÍ: 7/10

WWE Intercontinental Championship match

Cody Rhodes odpočital Teda DiBiaseho po School Boy pinu v čase 9:45

Zápas dvou bývalých tag team partaků, zápas dvou bývalých World Tag Team šampionů, zápas o Intercontinental Championship. Od dvou bývalých partnerů se dala očekávat velká akce, ale dočkali jsme klasického mírně průměrného zápasu. Na Codyho Rhodesa, který jako Intercontinental šampion je velmi aktivní jak v ringu tak za mikrofonem to byl i docala podprůměrný zápas, který nenabídl žadnou super akci a chvílemi jsem mohli slyšet diváky vykřokovat BORING což zápasníky nemohlo donutit zápas rozjet nebo se do něj více vžít. Zápas skončil poté co Ted Dibiase sebral Codymu jeho masku, kterou ho chtěl taky napadnout, ale při ůtoku Cody přetočil Teda Do pinu a úspěšně obhájil svůj titul.

HODNOCENí: 6,5/10

WWE United States Championship Fatal Four Way match

Dolph Ziggler porazil Johna Morrisona, Jacka Swaggera a Alexe Rileyho poté co odpočítal Johna Morrisona poté co na něj Jack Swagger aplikoval Gutwrench Powerbomb v čase 8:20

Každý větší wrestlingový znalec se většinou moc těší na triple threat či Fatal Four Way matche, které v dnešní WWE moc často nevidíme na Night of champions jsme se, ale dočkali Fatal Four way zápasu a pro celou PPV to byl první větší nadprůměr večera. V zápase se hlavně předvedli Jack Swagger a Alex Riley. Přišli velmi napínave chvilky například když Alex poprvé aplikoval svůj finisher Hit The Showers na Swaggera měl už skoro jasné vítězství, ale zachránila ho Vickie Guerrero, které se stále nemůže rozhodnou jestli bude ze Swaggerem či Zigglerem. Druhá a to infarktová chvíle přišla poté co Riley opět aplikoval svůj finsher tentokráte Thrust DDT, ale tentokrát se z toho dostal Swagger bezpomoci sám. Poté přišla chvíle kdy Dolph Ziggler škrtil Morrisona a Swagger zároven držel Rileyho ve svém Ankcle locku, ale oba dva se z toho dostali. Pak se Riley a Ziggler na sebe vrhli mimo ring a v ringu zůstali  pouze Swagger a Morrison. Po chvíli Swagger položil Morrisona svým Gutwrench Powerbomb a už když  se Swagger vrhl, že odpočítá Morrisona odžduchl ho Ziggler a Morrisona bez problému odpočítal a obhájil si titul.

HODNOCENÍ: 8/10