Survivor Series 2011 recenze 1. část

27.11.2011 11:23

25. výročí Survivor Series. The Rock se vrací do ringu. To vše nám tato PPV slibovala. Po 5 posledních skvělých PPV jsme věděli, že Survivor Series bude v této sérii pokračovat. Nakonec jsme mohli být, ale i trochu zaskočeni. Ne, že by PPV byla propadák, ale zachránila nás hlavně tradice téhle PPV, která byla rohodně nejlepší částí celé PPV.

 

United States Championship match

Dolph Ziggler odpočítal Johna Morrisona po Zig Zag v čase zhruba 10 minut

 

V otevíracím zápase nastoupil již téměř propuštěný John Morrison a dlouhodobě United States Champion Dolph Ziggler. Hned po zazvonění zvonce pro zahájení zápasu aktivní fanoušci v Madison Square Garden začali chantovat ´´BORING´´ což bylo absolutně nevhodně a s chantami ´´We Want Ryder´´ by se chvílemi taky již mohli začít krotit. Za chvíli už bude Ryder nejotravnější wrestler na téhle zeměkouli. Zápas byl velmi dobrý a Dolph Ziggler opět dokázal, že je takzvaný   ´´Show Stealer´´, zato John se nám moc nepředvedl. V jeho zápasech je zvykem, že vždy předvede něco nového, ale tady nám předvedl jenom jeho staré, známé triky. Jak se, ale říká k výbornému zápasu jsou potřeba dva skvělé výkony ne pouze jeden, bokužel jde poznat, že John už v sobě nemá tolik snahy a opravdu se chystá z WWE na dobro odejít.

HODNOCENÍ: 7,5/10

 

Divas Championship Lumberjills match

Beth Phoenix odpočítala Eve po Super Glam Slam v čase zhruba 5 minut

 

Divas se mohou také chlubit již dlouhou streak velmi dobrých zápasů na PPV show. Na této PPV se tak mohlo stát, kdyby našim zápasnicím dala WWE více času. Na Vengeance zápasů bylo osm a zápasu dali dvakrát více času. Na Survivor Series bylo zápasů pouze 6 tak proč ho krátit? Zápas sice neměl na kvalitu jejich zápasu na Vengeance, ale říkat o něm, že zrušil dobrou pověst posledních PPV Divas zápasů se říci taky nedá. Lumberjill byly v zápase úplně zbytečné a nijak neprospěli. Zápas měl, ale naštěstí krásnou třešničku na dortu v podání Glam Slamu z hlavního lana, který vypadl opravdu bolestivě.

HODNOCENÍ: 7/10

 

Traditional Survivor Series Elimination Tag Team match

Team Barett porazil Team Orton poté , co Wade Barett odpočítal Randoho Ortona po Wasteland v čase 22 minut

Survivors: Wade Barett, Cody Rhodes

 

Zachránce celé PPV. Každoroční Survivor Series tradice. Tým složený z pěti bojovníků nastoupí proti jinému týmu složenému z pěti bojovníku a postupně se vylučují. Kapitány týmu byly zvoleni bývalý rivalové Wade Barett a Randy Orton. Prvním eliminovaným byl Dolph Ziggler, který měl zhruba půl hodinu před tím zápas ve kterém obhájil svůj cenný americký titul. V zápase se, ani neškrtl. Poté přišla důkladné vykliděni prostoru týmu Baretta, který eliminoval Sin Caru(který se, bohužel zranil), Mason Ryana a Kofiho Kingstona. Poté v týmu Orton zbyl jen sám Orton a Sheamus.Sheamus byl v týmu velmi dominantní, ale neudržel své nervy na uzdě a byl diskvalifikován, poté si ještě nervy vybil na Jacku Swaggerovi, kterého pak samotný Randy Orton v pohodě odpočítal. Randy měl velmi těžkou úlohu musel porazit trojíci Barett, Rhodes a Hunico. Po krásném RKO dokázal odpočítat Hunica, ale poté jeho pözornost odlákal Cody Rhodes, který nahrál Barettovi na Wasteland po kterém si tým Wadea Baretta odnesl vítězství.

HODNOCENÍ: 9/10