Survivor Series 2011 recenze 2. část

04.12.2011 16:50
World Heavyweight Championship match

Big Show porazil Marka Henryho po diskvalifikaci v čase cca 13 minut

 

Další zápas mezi těmito giganty se uskutečnil i na 25. výročí Survivor Series a šlo již o druhý zápas o světový titul mezi těmito obry. Zápas stejně jako na Vengeance se příliš dlouho rozjížděl a jen tak nezačal. Do 8. minuty zápasu šlo jen o jednoduché přetahování a páky a fanoušci v aréně zase začali chantovat ´´BORING´´, což se mi zdá jako by byl v Madison Square Garden velmi oblibený chant. Poté co se zápas rozjel jsme, ale už mohli vidět i něco zajímavého například proražení barikády Big Showem nebo Big Seeking elbow od Big Showa. Zápas už ani nepůsobil tak napínavě jako jejich duely na MitB nebo Vengeance, takže při prvním World Strongest slamu od Marka Henryho jsme už jasně věděli, že není konec. Po Big Showově skoku z lana se Big Show pokusil o Weapon of Mass Destruction na kterou Mark včas zareagoval a dokázal Big Showa kopnout do rozkroku, což vyvolalo diskvalifikaci. Jak to mu již po Henryho zápasech bývá vždycky Henry si vzal židli a pokusil se Big Showovi zlomit opět nohu to se mu, ale nepovedlo, protože Big Show včas zareagoval, nasadil Henrymu WMD a poté zlomil Henrymu pomoci Leg dropu sám. Mark Henry si opět svůj titul obhájil, ale nohu si při tom nezachránil.

 

HODNOCENÍ: 7,5/10

 

WWE Championship match

CM Punk donutil vzdát Alberta Del Ria po Anaconda Vise v čase cca 17 minut

 

Alberto Del Rio si musel obhájit svůj titul proti CM Punkovi, který dostal title shot poté, co chytil Alberta Del Ria do Anaconda Vise locku a donutil ho, aby mu odsouhlasil title match na Survivor Series, který také dostal .Zápasy se CM Punkem bývají vždy to nejlepší na celé PPV a na téhle PPV to nebylo vyjímkou až na 5-5 Traditional Elimination Tag team match jste na PPV nemohli vidět nic lepšího. Spoustu counterů, napínavých chvil a dobrého zakončení jste se v tomto zápase dočkali. CM Punk zápas ukončil po Anaconda Vise locku a stal se tak po druhé WWE Championem a po páté světovým šampionem Velké plus také musíme dát anouncerovi, kterého si CM Punk zvolil sám a nebyl jim nkdo jiný než Howard Finkel.

 

HODNOCENÍ: 8,5/10

 

Tag Team match

 

The Rock a John Cena porazili Awesome Truth poté, co The Rock odpočítal The Mize po Peoples Elbow v čase cca 21 minut

 

Peoples Champion, The Great One, The most electryfying man in all of sports Enterteinment The Rock se po sedmi letech vrátil do ringu do arény, kde debutoval a měl v ní zároveň svůj poslední zápas. The Rock spojil síly s jeho soupeřem na Wrestlemanii 28 Johnem Cenou  proti kontroverznímu týmu složeného z The Mize a R-Trutha.Zápas otevřel The Rock a The Miz. The Rock se ze začátku snažil vytvořit rychlo a ofenzivní show, kde nasadil několik Japanese arm dragů a dobrou pin kombinaci a zápas se točil první dvě minuty v rychlém tempu. Poté do ringu nastoupil John Cena, který se zmohl na Dropkick, Monkey flip, dva Shoulder blocky a na Five Knuckle Shuffle a to je vše poté se patnáct minut točilo kolem devastování Johna Ceny a zápas se stal nejnudnějším z celé PPV, ale fanoušci si tentokrát chanty ´´BORING´´ odpustili. Po cca 20 minutách se The Rock dostal do ringu a předvedl opět rychlou show, kterou zakončil Peoples Elbowem na The Mize a konec. Po zápase ještě nasadil Cenovi Rock Bottom. Možá kdyby The Rock nastoupil do zápasu častěji a ne pouze na minutu na začátku a na minutu na konci. Zápas mohl být dobrá a skončit na vrchní části PPV.

 

HODNOCENÍ: 6/10

 

Kompletní hodnocení PPV: 7,5/10