Vengenace 2011 recenze 2.část

31.10.2011 14:43

Randy Orton odpočítal Codyho Rhodesa po RKO v čase 12 minut

Již nějakou dobu panuje nenávist mezi dvěma velkými bývalými přáteli a tag teamovými partáky Randym Ortonem a Cody Rhodesem. Hlavním důvodem sporu bylo, když Randy ztratil svůj World Heavyweight titul proti Marku Henrymu na Night of Champions 2011. Od té doby se spor začal rozjíždět. Zápas to sice nebyl o titul, ale to jen proto, že WWE nechtěla nechat Rhodesa porazit Ortona na PPV show. Kdyby panovla řeč o tom, že Intercontinental titul již ztratil tu hodnotu, kterou měl kdysi, tak jim můžete jednoduše odpovědět Cody Rhodes mu tu prestiž vrátil a to i ve velkém. Zápas byl dlouhý akorát, napínavý a velmi svižný. Tahounem zápasu byl rozhodně Cody Rhodes, ale Randy Orton, ani v nejmenším nezaostával. Cody Rhodes předvedl dva Moonsaulty, které již nějakou dobu nepředvedl. Zápas skončil, když se do zápasu chtěli zapojit Codyho ´´baggeři´´se kterými si , ale Randy poradil, poté se Cody pokoušel sejmout Randyho, ale Randy včas zareagoval a Cody se srazil s jedním s baggerů a poté přišlo jednoduché RKO a konec.

HODNOCENÍ: 8,5/10

Awesome Truth porazili CM Punka & Tripla H poté co The Miz odpočítal CM Punka poté co R-Truth aplikoval Leaping Reverse STo na CM Punka v čase cca. 15 minut

Dvojice, která věří, že WWE je proti nim spiklená proti dvojice, která měla ještě nedávno velký spor, který vyvrcholil na Night of Champions na které Triple H dokázal CM Punka porazit. Tag Team matche jsou to, co jse v WWE v poslední době taky velmi zlepšuje a na této PPV jsme mohli vidět špičkový zápas, což se stane vždy když se do ringu vrátí Triple H. Zápas byl vynikájící hlavně po technické stránce. Mohli jsme po dlouhé obě vidět například Figure Four Leglock v podání Tripla H. Mezi Triplem H a CM Punkem fungovala skvělá komunikace a dokázali spolu vymyslet spoustu společných chvatů. Když byli R-Truth a Triple H mimo ring a mlátili se do ringu si zamířil Kevin Nash, který Tripla H nepustil zpět do ringu, což vyvolalo přesilu, které Awesome Truth využili a použili svůj oblíbený tag team chvat ve spojení jejich dvou zakončovacích chvatů a dokázali porazit duo poskládané ze CM Punka a Tripla H. po zápase ještě Kevin Nash napadl Tripla H.

HODNOCENÍ: 9/10

World Heavyweight Championship match

Mark Henry a Big Show zápasili 13 minut dokud zápas neskončil remízou

Staré nářečí říká´´ historie se vždy opakuje´´ a tomu byla tato PPV příklademm ale to se dělo až po zápase. Co se, ale dělo průběhem zápasu? Mark Henry a The Big Show. Zápas dvou velikánů od tohoto zápasu jsme mohli čekat veliké věci a ty se taky staly. Zápas byl samozřejmě pomalejší zato, ale nejnapínavější na celé PPV. Dva Chokeslamy od Big Showa nestačily, ani World Strongest slam od Marka Henryho nefungoval. Mark Henry zaměřil na něco silnějšího a to na Superplex. Po Superplexu se , ale ring zbořil a oba velikány museli odvážet sanitkou(storyline). Stejná situace se odehrála pře osmi lety ve stejné situaci , ale místo Marka Henryho byl na místě Brock Lesnar.

HODNOCENÍ: 8/10

WWE Championship Last Man Standing match

Alberto Del Rio porazil Johna Cenu poté co John Cena zůstal na zemi do desíti poté , co jej Del Rio omračil WWE titulem v čase 26 minut

Alberto Del Rio musel obhajovat svůj cenný WWE titul proti Johnovi Cenovi navíc ve zbořeném ringu. Jediný zápas bez diskvalifikace na této PPV. Zezačátku zápas probíhal nudně a John Cena se jako zastara válel na zemi. Zbořený ring se poté začal i využívat jako zbraň, což byli první znaky extrému v tomto zápase. Poté se zápas přenesl do zákulisí, kde chtěl John shodit na Del Ria obrovskou skříň. Del Rio naštěstí včas uhnul. Poté přišli dva nejextrémnější momenty v zápase. První bylo shození Del Ria, při pokusu skoku na Johna Cenu, čemuž Cena zabránil a Del Rio ochutnal jak chutná průlet stolem. Potem přišel další průlet stolem tentokráte komentátorským. Johh Cena měl vítězství na dosah, dokud jej nenapadli The Miz a R-Truth, kteří strhli pozornost rozhodčího, který poté přestal počítat a Del Rio mezitím vstal. Když už měl rozhodčí devět chystal se na deset, tak se Cenovi ještě podařilo vstát, ale ihned jej čekala rána titulem do hlavy po které se již nevzpamatoval a nedokázal se stát púo jedenácté WWE šampionem.